Westerhoek

Epe - Vaassen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

GROEN WONEN IN VAASSEN
Westerhoek
29 Nieuwbouw appartementen
In het zuidwesten van Vaassen, grenzend aan het groene sportpark de Kouwenaar, zal het project Westerhoek gerealiseerd worden. Een mooie, locatie aan de rand van Vaassen waar je met een paar minuten wandelen, midden in de natuur bent. Een plezierige plek waar straks gewoond kan worden. Of je nou een compact appartement zoekt of een royaal appartement op de bovenste verdieping. Het kan allemaal in Westerhoek. De 29 gevarieerde nieuwbouw appartementen gaan binnenkort in verkoop. Schrijf je nu in als geïnteresseerde, dan loop je de kans op een mooi nieuwbouwappartement in Vaassen niet mis.

Bemog Projektontwikkeling is enige tijd bezig met de herontwikkeling van de kinderopvang naar nieuwbouw appartementen; met als doel een een groene omgeving met appartementen in verschillende prijsklassen te realiseren. Een plezierige plek waar iedereen uit Vaassen kan gaan wonen! We noemen deze locatie: Westerhoek.

Naar verwachting zullen de appartementen in Q1 (2024) in verkoop gaan.

Voor ieder wat wils
Westerhoek bestaat uit een divers aantal woningtypes. 12 twee-kamer appartementen van 53- & 58m2, 12 drie-kamer appartementen van 76, 79 & 100 m2 en daarnaast 5 appartementen van 101 tot 125m2 met 3 slaapkamers en groot dakterras.
Woonoppervlaktes variëren van: ca. 53 m2 tot ca. 125 m2

Blijf op de hoogte
Heb je interesse in één van de appartementen en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in als geïnteresseerde om zo goed op te hoogte te blijven.
Ga naar de projectwebsite voor meer informatie www.westerhoek-vaassen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerhoek
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Epe.

Aanmelden